(VIDEO) Stošić precizirao detalje ozljede zbog koje je otkazao nastup na UFC-u u Pragu: “Predložili su i operaciju…”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 01.02.2019 12:54h Autor:

Darko Stošić

Srpski UFC poluteškaš Darko Stošić neće nastupiti na UFC priredbi u Pragu protiv Rusa Ankalaeva. Prije nekoliko dana otkriveno je kako se morao povući iz dvoboja radi ozljede prsnog mišića. Radi se o neugodnoj ozljedi koja u nekim slučajevima iziskuje operaciju i duži oporavak. No, Stošić najavljuje povratak već za osam tjedana što je sjajna vijest za njegove fanove.

“Nažalost, povrijedio sam se uoči ove borbe koja se trebala održati 23. veljače u Pragu. Tijekom treninga na parteru, mi je pukao…odvojio mi se desni prsni mišić tu gdje se vezuje na rame. Išao sam odmah kod doktora i oni su rekli da je došlo do puknuća mišića. Krenuli smo odmah s terapijom u nadi da ćemo moći sanirati to koliko toliko, da mogu odraditi tu borbu bilo kako. Međutim, kada sam obišao još par liječnika i kada smo napravili magnetnu rezonancu, vidjelo se da je ozljeda ozbiljna. Predložili su mi čak i operaciju što nisam htio, želim to izbjeći kako bih terapijama to sanirao”, otkriva Stošić u videu koji potpisuje “Take Over Sport” te dodaje:

“Naravno, to nikada neće biti kao prije. Ali ako me ne bude smetalo, estetski me to ne brine kako će izgledati. Bitno mi je da bude u funkciji. Za sada ide dobro…krenuo sam na terapije, ulazim u četvrti tjedan od kada se to dogodilo, radim terapije, radio sam krvnu plazmu… Jučer sam bio na kontroli, vadili su mi krv koja se tu sakupila. Prvi put kada sam bio izvadili su mi čak četiri injekcije krvi, sada je bilo samo 5 mililitara. Nema više hematoma, mišić polako zarasta i vezuje se… Mislim da će sve biti u redu. Mislim da ću uskoro krenuti s treninzima.”

Sjajan srpski MMA borac je oktrio kako planira povratak u travnju ili svibnju pošto mu predviđaju oporavak kroz dva mjeseca.

Čitav intervju pogledajte u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI