Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Stošić otkrio: Ozlijeđen sam dva tjedna i dao sam sve od sebe da se dovedem u stanje za borbu | Fight Site

(VIDEO) Stošić otkrio: Ozlijeđen sam dva tjedna i dao sam sve od sebe da se dovedem u stanje za borbu

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.01.2019 18:07h Autor:

Darko Stošić

Darko Stošić je putem video objave na Facebooku otkrio nešto više u vezi svoje ozljede, zbog koje je morao otkazati UFC borbu protiv Magomeda Ankalaeva.

Kao što smo već obavijestili, Stošić je bio prisiljen otkazati svoju drugu UFC borbu, koju je imao ugovorenu za 23. veljače. U Pragu se trebao boriti protiv Magomeda Ankalaeva, no morati će odmoriti i oporaviti se od ozljede grudnog mišića koja mu se dogodila. Uostalom, nešto više o tome je rekao sam u obraćanju putem Facebooka.

“Ozlijeđen sam već dva tjedna, samo nisam htio ništa objavljivati jer sam vjerovao da će nekim čudom proći i da ću biti sposoban koliko-toliko odraditi borbu. U samom startu su mi rekli da je ozljeda ozbiljna i da od borbe neće biti ništa, ali prošao sam par liječnika da vidim situaciju. Vratio sam se u Beograd gdje sam odradio MR i još nekoliko puta ultrazvuk te se potvrdilo da mi je pukao mišić i da trebam operaciju. No, ja sam se i dalje nadao da ću se nekako osposobiti, no svakim treningom je bilo sve gore”, ispričao je Darko detalje.

Kao pravi borac, on je pokušao sve što je bilo u njegovoj moći da se osposobi za nastup, no na kraju je ipak prisiljen prvo se oporaviti, a tek se onda boriti. Zapravo je shvatio da je najpametnije ne riskirati nego se boriti tek kada bude na sto posto.

“Dao sam sve od sebe da dođe do borbe. Htio sam raditi s jednom rukom ako treba, no nema logike tako raditi borbu. Samo bih se doveo u situaciju da izgubim borbu ili se još gore ozlijedim. Dati ću sve od sebe da se što prije oporavim. Nadam se da će to biti kroz neka dva mjeseca te da sam u travnju ili svibnju kao nov.”

Cijelo Darkovo obraćanje možete pogledati ispod teksta.

Objavljuje Darko Stosic u Srijeda, 23. siječnja 2019.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI