(VIDEO) Starčević i društvo u lovu na medalje, evo gdje možete pratiti Europsko prvenstvu u Bukureštu

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 13.04.2019 11:42h Autor:

Božo Starčević (Facebook)

U Bukureštu se odvija Europsko prvenstvo u hrvanju, a sva tri hrvatska predstavnika koja su nastupila u petak imat će priliku preko repesaža doći do brončanog odličja

Iako su izgubili svojim prvim borbama, Božo Starčević u kategoriji do 77 kilograma, Ivan Huklek u kategoriji do 88 kilograma te Ante Milković u kategoriji do 130 kilograma dobit će drugu šansu jer su njihovi suparnici izborili prolazak u finale.

Starčević nije uspio osvetiti poraz s Olimpijskih igara iz Rio de Janeira te je u petak izgubio od Rusa Romana Vlasova (2:9). Sada ga pak čeka Ukrajinac Mikola Daragan. Od Hukleka je bolji bio ukrajinski predstavnik Žan Belenjuk (6:1), a priliku za iskupljenjem imat će protiv Mađara Erika Szilvassyja. Turčin Riza Kayaalp bio je koban za Milkovića kojeg sada čeka susret s Azerom Sabahom Šarijatijem.

U turnir danas kreću Ivan Lizatović koji će se u prvom kolu obračunati s Moldavcem Ciobanuom. Dominika Etlingera čeka dvoboj sa srpskim reprezentativcem Nađom, a Filipa Šačića s Turčinom Kusom.

Prijenos borbi možete pratiti na sljedećem LINKU.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI