(VIDEO) Sekulić USADA-inu suspenziju koristi na najbolji mogući način!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 23.01.2019 13:30h Autor:

Stefan Sekulić – Screenshot

“Obećajem ljudima koji me podržavaju i vjeruju u mene da ću od sada trenirati još jače i vratiti ću se deset bolja bolji i jači. Hvala”, napisao je srpski MMA borac Stefan Sekulić na svom Facebook profilu, nakon što je u prosincu otkriveno da je pao na doping testu i da ga čekaju dvije godine pauze od Octagona.

I to nakon što je tek odradio svoj debi u elitnom kavezu pokazavši da tamo definitvno i pripada. Podsjećamo kako je Srbin uletio kao zamjena u posljednji trenutak, a unatoč porazu u UFC debiju, ostavio je vrlo dobar dojam. Sekulić se vraćao nakon tri vrlo neugodne ozljede, od čega je prijelom potkoljenice (ista ozljeda zbog koje je Spong prešao iz kicboxinga u boks) tijekom meča na SBC-u svakako najgora i najzahtjevnija.

Mjesec dana nakon šokantne vijesti i suspenzije USADA-e, Sekulić provodi u djelo ono što je najavio – trenira još jače i očito planira dvije godine iskoristiti kako bi se popravio u segmentima u kojima prema vlastitom izdanju kaska.

Da je jako “zagrizao” i da je iznimno motiviran  unatoč razočaravajućem scenariju, može se vidjeti iz videa koje redovito objavljuje njegov “standup” trener Miša Bačulov. Sekulić na svakom novom videu izgleda sve bolje, a njegove kombinacije su duže, preciznije i tehnički sve bolje.

Javio se i Stefan Sekulić: Ništa ovdje nije moja greška, ali prihvatio sam kaznu i vratiti ću se bolji

Da je jako “zagrizao” i da je iznimno motiviran unatoč razočaravajućem scenariju, može se vidjeti iz videa koje redovito objavljuje njegov “standup” trener Miša Bačulov. Sekulić na svakom novom videu izgleda sve bolje, a njegove kombinacije su duže, preciznije i tehnički sve bolje.

Kada mu završi suspenzija USADA-e, borac iz Novog Sada će imati “tek” 28 godina, što mu ostavlja dosta vremena i prostora da ostvari dobru karijeru u elitnoj promociji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI