(VIDEO) SBC vas sjajnim najavama nabrijava na subotnji spektakl u Odžacima

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.05.2019 15:17h Autor:

Igor Pokrajac i Stefan Zvijer

Još dva dana preostalo je do novog MMA spektakla u organizaciji Serbian Battle Championshipa. Iz novosadske promocije pripremili su dva najavna video uratka s ciljem da vas kvalitetno nabriju na akciju kakva čeka publiku u Odžacima.

SBC je ovim putem pripremio jednu od svojim najvećih i najboljih borbi do sad, ako ćemo gledati prema kvaliteti, popularnosti i “ratingu” boraca koji u njoj nastupaju. Igor Pokrajac vraća se u kavez nakon tri godine i napada SBC pojas poluteške kategorije. Veteran 13 UFC borbi i jedan od najsrčanijih boraca u cijeloj Europi pokušat će do naslova prvaka doći preko Maiquela Falcaoa. Radi se o bivšem izazivaču za Bellatorov naslov prvaka, a kroz karijeru je nastupao u UFC-u, KSW-u i FNG-u. Iza sebe ima 51 borbu, uz 38 pobjeda, od čega je čak 31 došla prekidom.

Fight Week – Serbian Battle Championship 21 – Revenge!SBC 21 – Revenge!Main Event – Light Heavyweight Title Fight – Igor "The Duke" Pokrajac vs Maiquel "Big Rig" Falcao!!Vreme je za istorijski MMA spektakl!

Objavljuje Serbian Battle Championship – SBC u Utorak, 30. travnja 2019.

Sunaslovna borba donosi dugo očekivani debi Stefana Zvijera za SBC. Srpski borac koji trenutno živi i trenira u Sloveniji će odmah napasti titulu do 70 kilograma. Ona je od prosinca i SBC 19 priredbe u vlasništvu Jacksona Loureira, mladog brazilskog borca izuzetno agresivnog stila. Još uvijek pamtimo brutalan udarac nogom na koji je završio Nemanju Kovača i došao do pojasa, a sad najavljuje kako prema Zvijeru neće biti nimalo nježniji.

SBC 21 – Revenge! Co-Main Event – Lightweight Title Fight – Jackson "Tortora" Loureiro vs Stefan Zvijer!

Objavljuje Serbian Battle Championship – SBC u Srijeda, 1. svibnja 2019.

SBC 21 održava se u subotu 4. svibnja, a mjesto radnje je SPC dvorana u Odžacima. Program počinje u 20 sati, a na njemu će se naći deset borbi. Njihov cijeli raspored, kao i sve detalje o borbama, možete saznati na Facebook stranicama Serbian Battle Championshipa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI