(VIDEO) Savo Lazić se obratio fanovima nakon KSW poraza

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 28.04.2019 11:46h Autor:

Michalski vs. Lazić

Iako je već u samom otvaranju borbe bio blizu toga da iznenadi svog protivnika i dođe do pobjede u KSW debi nastupu, Savo Lazić ipak nije uspio u tome. Nedugo nakon borbe, javio se putem društvenih mreža.

Uraganski start Save Lazića instantno je bacio Michala Michalskog u probleme. Poljak je bio ozbiljno uzdrman i činilo se kako neće izdržati sve udarce koje je primao. Ipak, nekim čudom je uspio ostati u borbi, nad kojom je kasnije preuzeo kontrolu. Lazića je koštalo nedovoljno vremena za pripremiti se, posebno na kondicijskom planu. Koliko je njegov nalet bio ozbiljan, možete vidjeti u videu ispod ovog odlomka.

Nažalost, to je bilo sve što je uspio Crnogorac napraviti. Michalski je iskoristio činjenicu da je odradio cijele pripreme, prvo je Lazića umorio, a nakon toga u drugoj rundi i završio. Nakon svega, Savo nije mogao biti sretan i zadovoljan ishodom, no mogao je svojim pristupom.

Na Instagramu je otkrio dojmove. Zahvalio je svima koji su mu pružili podršku te je najavio povratak u KSW i borbu u svojoj kategoriji, ovog puta uz pune pripreme. Naime, Lazić inače nastupa u lakoj kategoriji (do 70 kg), dok je ovdje uskočio u velter (do 77 kg). Ovog puta je pokazao veliku hrabrost i odlučnost pa ne treba čuditi ukoliko su mu Poljaci odlučili dati još jednu priliku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI