(VIDEO) Savo Lazić: Michalski je pokazao veliko srce, a ja ću kvalitetu potvrditi u svojoj kategoriji

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 29.04.2019 20:21h Autor:

Michal Michalski i Savo Lazić

Savo Lazić ostavio je dobar dojam u svom prvom KSW nastupu. Umalo je došao do pobjede u samom uvodu borbe protiv Michala Michalskog, a onda ga je koštalo premalo vremena za pripremiti se. Nakon borbe je rekao kako ga je oduševila srčanost njegovog protivnika te je najavio pravu sliku sebe u lakoj kategoriji.

Sa Savom je nakon eventa porazgovarala novinarka portala InTheCage.pl. Kao prevoditelj mu je poslužio Vaso Bakočević, koji je svaki Savin odgovor dodatno obrazložio i ukrasio. Prvo pitanje tražilo je kratki komentar borbe.

“Ovo nije moja kategorija, uskočio sam sedam dana pred borbu i to je ono što sam mogao  napraviti”, rekao je Savo, na što je odmah bio upitan o taktici za borbu. Naime, nasrnuo je Savo od prve sekunde i umalo je nokautirao protivnika. Bacio je Poljaka u velike probleme, no ovaj je izdržao.

“Nismo mi imali nikakav pravi plan za borbu, prekratko je bilo vremena za pripremiti tako nešto. Zbog sam ga išao odmah završiti, ali nije mi pošlo za rukom. Svaka mu čast što je izdržao taj moj nalet. Nakon toga sam se potrošio i Michal je iskoristio svoju priliku za doći do pobjede. Da sam se pripremio i imao kondicije za tri runde, savladao bih ga”, iskreno je otkrio.

Zanimljiva je bila izjava o protivniku. Čak je rekao da mu je na neki način drago što je Michalski došao do pobjede jer je time produžio svoj staž na KSW rosteru.

“Michal mi se prije svega svidio kao čovjek, zanimljiv je i pravi je sportaš. Čak bi mi bilo krivo da je ispao iz KSW-a, što bi se dogodilo da je doživio poraz. Na neki lud način mi je drago zbog njega. Oduševio me svojim srcem i izdržljivošću, a on je meni također rekao da sam mu se svidio za ovo kratko vrijeme.”

Menadžer Ivan Dijaković osigurao mu je ugovor s promocijom koji nije značio samo ovu borbu. Tako su se dogovorili i Savo se sad može pripremati za iduće izazove koji će vjerojatno doći već ove godine. Viziju savršenog protivnika nema.

“Nemam nikakvu želju protiv koga bih se borio. Moram prvo malo istražiti konkurenciju, a onda se čuti s Ivanom Dijakovićem. No, ja sam kao Cowboy Cerrone, ne biram protivnika i spreman sam se boriti protiv bilo koga i bilo gdje”, iskreno je rekao Savo Lazić, koji je upravo zbog svog karaktera jedan od najpopularnijih boraca u regiji. I ta regija će sigurno biti uz njega tijekom iduće borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI