(VIDEO) Samo Petje brutalno nokautiran na domaćem terenu

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 09.04.2019 09:38h Autor:

Petje vs. Mijajlović

Najbolji slovenski kickboksač, Samo Petje, ovog je vikenda doživio jedan od najgorih poraza u karijeri. Na domaćem je terenu brutalno nokautiran od strane srpskog borca, Slobodana Mijajlovića, koji je meč prihvatio samo pet dana prije održavanja.

Samo Petje i Slobodan Mijajlović borili su se u Mariboru, gdje je publika očekivala pobjedu njihovog borca, ujedno FFC prvaka do 70 kilograma. No, na kraju su ostali šokirani budući da je njihova zvijezda završila na podu nakon samo 80 sekundi.

Bio je Petje agresivan kao uvijek te je pokušao svog protivnika dovesti u neugodnu situaciju. Ofenzivnim kretanjem tjerao je Mijajlovića u kuteve ringa te je izgledalo kao da ovaj nema odgovor na to. Zapravo je srpski borac ostao hladnokrvan i čekao je priliku za pravi udarac. Nju je dočekao vrlo brzo.

Prošlo je minutu i 20 sekundi prve runde kad je Petje još jednom odveo Mijajlovića do kuta, no onda je sklonio lijevu ruku iz garda tako što je napravio lažnjak direktom. Taj lažnjak nije upalio i srpski borac upravo preko te ruke pogađa high kick koji istog trenutka baca Slovenca u besvjesno stanje.

Petje je još neko vrijeme ostao na podu, nakon čega je na nosilima iznesen iz ringa. Za srpskog borca ovo je svakako najveća pobjeda u dosadašnjoj karijeri. Da biste vidjeli na koji način je to izveo, pogledajte VIDEO na stranicama slovenskog Sport Kluba.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI