(VIDEO) Roberto Soldić prezentirao fantastičnu formu na otvorenom KSW 49 treningu

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 14.05.2019 15:55h Autor:

Roberto Soldić

Ostalo je još četiri dana do priredbe na kojoj će Roberto Soldić braniti titulu KSW prvaka velter kategorije. Na otvorenom treningu pokazao je kako će Krystian Kaszubowki imati izuzetno težak posao po pitanju skidanja Soldića s trona, budući da hrvatski borac djeluje kao da je u fantastičnoj formi.

Soldić je izašao pred fanove u društvu svog glavnog trenera Ivana Dijakovića. Prvo je odradio “shadowboxing”, a onda su fanovi i novinari mogli vidjeti u kakvoj je udaračkoj formi. Dijaković je uzeo fokusere, a Roberto je pokazao što može. Svi koji su bili u dvorani ostali su impresionirani formom borca iz Viteza.

Roberto je posebno dobro izgledao u trenucima kad je počeo bacati snažnije udarce, a nekoliko high kickova izgledalo je kao nešto što protivnika instantno ruši u besvjesno stanje. Ukoliko jedan takav pogodi njegovog subotnjeg protivnika, Krystiana Kaszubowskog, bojimo se pomisliti kako će završiti poljski izazivač.

Snimku cijele trominutne izvedbe Roberta Soldića možete pogledati na ekskluzivnom videu ispod teksta.

Priredba na kojoj će Soldić braniti titulu održava se u subotu u poljskom Sopotu, a Robertova borba u ulozi je “co-main eventa”. Program predvodi borba za titulu srednje kategorije između Scotta Askhama i Michala Materle, a svoje mjesto na istom imaju novi nastupi Antuna Račića i Erka Juna.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI