(VIDEO) Risto Dimitrov, Luka Sumić i Danijel Kokora slavili prekidima na Impact Fight Nightu u Našicama

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 11.06.2019 14:32h Autor:

Risto Dimitrov vs. Marko Špirić

U subotu 8. lipnja je u Našicama održana borilačka priredbe “Impact Fight Night 2019.” na kojoj su održane po četiri kickboxing i MMA borbe. Svakako najpoznatija imena koja su nastupila su Risto Dimitrov, Danijel Kokora i Luka Sumić koji su upisali pobjede prekidom.

Oko 400 gledatelja u sportskoj dvorani u Našicama je uživalo u nastupima boraca iz regije. Program je ponudio četiri kickboxing meča i četiri MMA borbe, za koje su angažirani poznati borci s iskustvom nastupa u najvećim regionalnim promocijama.

Među četiri kickboxing meča publika je dobila puno akcije, no ne i prekida, što je svakako ono što isti najviše vole vidjeli. Tek jedan meč završio je tehničkim nokautom i to onaj u kojem je Luka Jaman savladao Igora Subra. Pobjede sudačkim odlukama upisali su Danijel Crnojević protiv Ratka Cetoječića, Zvonimir Marić protiv Matea Matoša i Edi Tulla protiv Josipa Samardžića.

Zbog toga je MMA program digao publiku na noge. Njega je predvodio prvi nastup Rista Dimitrova nakon dvije godine. Makedonac je poznat po dva nastupa u FFC-u, gdje posebno vrijedi spomenuti onaj protiv velikog Robina van Roosmalena. On je polugom na ruci savladao Marka Špirića, a borbu možete pogledati ispod odlomka.

I preostala tri MMA okršaja dovela su do prekida u prvoj rundi. Patrik Šimašek krajem runde došao je do pobjede tehničkim nokautom protiv Nedeljka Kune, iskusni Danijel Kokora polugom na nozi savladao je Danijela Kneževića, dok je Luka Sumić jako dobro odradio svojevrsnu pripremu za nastup na njemačkom GMC-u. Osječkom borcu velter kategorije trebalo je tek nešto više od minute da “složi americanu” Siniši Kondiću.

Organizator je bio KBK Impact iz Našica. Na kraju su rekli kako su zadovoljni odrađenim, ali da im je isto tako cilj svake godine ovu priredbu dizati na jednu višu razinu.

K1:
1. Danijel Crnojevic def. Ratko Cetojecic via decision R3 (3:0)
2. Zvonimir Maric def. Matea Matos via decision R3 (3:0)
3. Luka Jaman def. Igor Subr via TKO R1
4. Edi Tulla def Josip Samardzic via decision R3 (2:1)

MMA:
1. Patrik Simasek def. Nedeljko Kuna via TKO (GNP) R1 4:46
2. Danijel Kokora def. Darko Knezevic via Submission (Straight Foot Lock) R1 2:28
3. Luka Sumic def. Sinisa Kondic via Submission (Americana) R1 1:21
4. Risto Dimitrov def Marko Spiric via Submission (Armbar) R1 3:12

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI