(VIDEO) Rakić i Junior dos Santos zajedno bruse formu u ATT-ju na Floridi

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.04.2019 12:50h Autor:

Screenshot

Sjajni austrijski borac srpskog porijekla Aleksandar Rakić nastavlja pripreme za svoj četvrti nastup u elitnoj svjetskoj MMA promociji. Rakića na priredbi u švedskom Stockholmu 1. lipnja očekuje opasni veteran Jimi Manuwa.

Inače član bečkog Gyma 23, Rakić redovito dio svojih priprema za UFC mečeve odrađuje u centrali American Top Teama u Coconout Creeku na Floridi. Tako je i ovaj put. Poluteškaš je stigao prije desetak dana i sada svakodnevno brusi formu prije povratka u Europu.

Instagram profil “Team Rakić” je objavio video iz dvorane s treninga na kojem mladi Bečanin trenira s bivšim UFC prvakom i također članom ATT-ja Juniorom Dos Santosom. Dvojac radi hrvačke, a zatim i “grappling” drilove u kojem jedan ruši drugoga na parter i onda mu prolazi u dominantnu poziciju.

Ovo će za Rakića biti četvrti nastup u Octagonu uz dosadašnjih 3-0. No, nema sumnje da je okršaj s Manuwom najteži do sada, ali i onaj koji mu može donijeti najveći napredak na rang ljestvici boraca poluteške kategorije. Englez, koji je jedno vrijeme čak slovio kao “top contender”, je trenutačno 10. na listi, a ukoliko ga Rakić svlada, trebao bi zauzeti njegovo mjesto.

Uz Rakića, na priredbi u Stockholmu će nastupiti još jedan poluteškaš iz Srbije – bivši FFC prvak Darko Stošić. On će se u svom drugom UFC nastupu susresti s Devinom Clarkom. Na istom popisu borbi ćemo pratiti i “Bosanskog bombardera” Damira Hadžovića. Sve u svemu nas čeka vrlo zanimljiv popis mečeva ove Fight Night priredbe koja je na rasporedu za 5 tjedana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI