(VIDEO) Puno napetosti i muka za organizatore na CFL vaganju

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 01.12.2018 14:27h Autor:

Avramidis i Grozdanic

Ove subote će se s početkom u 20.00 u Lazarevcu održati četvrti po redu event u organizaciji Collision Fighting Leaguea (CFL). Dan uoči borilačke priredbe održano je vaganje, a s njega nam stižu i neke poprilično napete scene.

Borba koja privlači dosta pozornosti je ona u kojoj ćemo gledati Srbina Radu Opačića i Belgijca Mathieua Kongoloa. Upravo je između ovog dvojca bilo puno napetosti na vaganju koje se održalo u petak navečer. Naime, belgijski borac je još prije samog vaganja krenuo na Opačića, razmijenilo se nekoliko riječi, ali osim bliskog susreta i ‘sudara’ glavama, borci iz glavnog susreta večeri su se ipak suzdržali od većih nereda.

No, suzdržati se nisu mogli domaći borac Zoran Grozdanić i Grk Christos Avramidis. Kod njih je dvojice prilikom sučeljavanja došlo do naguravanja, a veći fizički obračun uspješno su zajedničkim snagama spriječili organizatori i njihovi timovi.

Pored uvodnih borbi, publika u Sportskom centru “Kolubara” će imati prilike vidjeti 6 mečeva u glavnom dijelu priredbe – četiri po pravilima kickboxinga i dvije po pravilima slobodne borbe.

Kako je proteklo vaganje pogledajte u nastavku članka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI