(VIDEO) Propustili ste sjajni SBC 19? Pogledajte sve borbe u HD rezoluciji

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.12.2018 21:17h Autor:

SBC 19

Jučer održan 19. event promocije Serbian Battle Championship postavio je neke nove standarde na borilačkoj sceni u regiji. Kako na polju fenomenalne produkcije, tako i na polju kvalitete borbi. Ukoliko ste propustili event, pogledajte ga sada.

Publika koja je napunila novosadski Spens jučer je mogla i više nego zadovoljna otići kući, nakon programa koji je promocija ponudila i nastupa koji su borci pružili. Sve je bilo u detalj odrađeno tako da je ponuđen pravi spektakl, a sve se besplatno prenosilo putem Facebooka.

Već prvi dio koji je potrebno pohvaliti dogodio se i prije nego je odrađena ijedna borba. Na početku eventa svi su borci predstavljeni na pozornici, po uzoru na početke evenata legendarnog Pridea. Prve borbe programa možete pogledati na OVOM linku, a već one su pokazale kako je pažnja uzeta pri izboru apsolutno svake borbe. Dokazano je kako se na programu nalazilo 11 borbi bez ijednog “missmatcha”, odnosno ekipa iz Family Fight Teama vjeruje kako njihovi borci najbolje mogu napredovati ukoliko im se bude dovodila prava konkurencija.

Nakon što pogledate prvi dio eventa, svakako vam preporučujemo da se prebacite na drugi dio, gdje smo mogli gledati  najuzbudljiviju borbu programa, između Damira Mihajlovića i Jhonnya Carlosa. Posljednji dio eventa bio je posvećen borbama za titulu prvaka, kojih je bilo čak četiri.

Nakon ovoga što smo doživjeli u Novom Sadu, svakako se veselimo idućim eventima promocije Serbian Battle Championship.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI