(VIDEO) Pogledajte otvoreni KSW trening Roberta Soldića

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 26.11.2018 20:13h Autor:

Roberto Soldić

Roberto Soldić odradio je otvoreni trening u poljskim Gliwicima, gdje će u subotu nastupiti na KSW 46 eventu. Pogledajte kako je bilo i što je “RoboCop” prezentirao fanovima.

Soldić je u Poljskoj velika zvijezda, a svojim se poslodavcima za sve dobro koje su mu učinili odlučio odužiti uskakanjem na ovaj event prije samo tjedan dana. Naime, KSW je zbog ozljede ostao bez svoje velike zvijezde Borisa Mankowskog te su Roberta odlučili zamoliti da im spasi program. Hrvatski borac je to bez puno razmišljanja prihvatio i već u subotu će ući u kavez protiv Viniciusa Bohrera iz Brazila. Kako smo već danas pisali, Roberto u borbu ulazi kao veliki favorit na kladionicama.

Danas je u Gliwicama, poljskom gradu gdje će se event održati, na rasporedu bio otvoreni trening, na kojem se Roberto pojavio uz svog povremenog poljskog trenera. Tamo je odradio udaračku prezentaciju iz koje možemo vidjeti kako je u jako dobroj formi, odnosno kako se niti malo nije zapustio nakon velike pobjede protiv Dricusa Du Plesisa prošlog mjeseca. Soldiću će ovo biti treća borba ove godine i ukupno četvrta u KSW-ovom kavezu.

Ispod teksta možete pogledati kako je izgledao spomenuti otvoreni trening. Inače, borba će se održati u međukategoriji do 80 kilograma.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI