(VIDEO) Pogledajte kompilaciju najboljih trenutaka SBC 20 i najavu za idući event

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.02.2019 18:49h Autor:

Nemanja Kovač vs. Veljko Vulović

Iza nas je 20. priredba Serbian Battle Championshipa, koja je ponudila veliku količinu sjajne akcije, a ista je sada skupljena u kompilaciju najboljih trenutaka. Ovom ju prilikom možete pogledati, a automatski je tu i najava idućeg programa srpske borilačke promocije.

Unatoč turbulentnim događanjima posljednjeg tjedna, zbog kojih je priredba na kraju ostala na samo sedam borbi, ono što su ponudili ti okršaji bilo je dovoljno da publika vrlo zadovoljna nastupi Halu Mostonga u Somboru.

Čak šest od sedam borbi došlo je do prekida, onoga što publika najviše voli i niti jedna nije bila dosadna ili da je u njoj nedostajalo aktivnosti i uzbuđenja. To se najbolje može vidjeti u videu ispod teksta.

Odmah uz kompilaciju najboljih trenutaka SBC 20, videom je najavljena iduća manifestacija. SBC 21 održati će se 4. svibnja u Odžacima, a promocija je u startu najavila najbolji program do sada. Za početak je najavljena jedna borba. Međusobni će to biti okršaj Nemanje Kovača i Gojka Mitića i to je najavljeno kao borca uvodnog programa. Upravo to ide u prilog onome da će program biti najjači do sada. Jedva čekamo i pokušati ćemo najaviti svaku borbu čim to službeno odrade iz SBC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI