(VIDEO) Pogledajte kako je Hrvoje Sep u subotu nokautirao Mađara

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 27.05.2019 10:41h Autor:

Hrvoje Sep

Hrvoje Sep u subotu je stigao do svoje sedme profesionalne pobjede i četvrte u ovoj godini. Pogledajte kakvim udarcem je na pod poslao Attilu Korosa iz Mađarske.

Hrvatski poluteškaš iz Vrbanje uspješno gradi svoj put prema veim izazovima, a svakako njegov rezime izgleda impresivnije dok se na njemu nalaze nokauti. Jedan takav upisao je u subotu. Mađar Attila Koros nije mu mogao parirati, kao što nije mogao niti ostati na nogama nakon Hrvojeve ljevice.

Sve je bilo gotovo u drugoj rundi, nakon što je Hrvoje prišao svom protivniku, kvalitetno eskivirao njegov pokušaj, a onda milimetarskom preciznošću pogodio točno tamo gdje je trebalo da bi se mađarskom boksaču istog trenutka “odsjekle noge”. Bilo je to dovoljno za pobjedu i nastavak Hrvojevog niza.

ispod teksta pogledajte kako je to izgledalo. Što se tiče Hrvojevog idućeg nastupa, on je sam više puta naglasio kako će prihvatiti gotovo svaki ozbiljno ponuđen meč, s ciljem da što brže izgradi svoj put prema europskom vrhu poluteške kategorije.

To je ta druga runda, gledajte pažljivo da vam ne promakne udarac za profesionalnu pobjedu broj 7️⃣. Hvala mom treneru Leonardu Pijetraju, našim domaćinima🇨🇭 na toplom prijemu, Attili Korosu🇭🇺 na hrabrom pristupu i naravno svima vama na podršci ❤️! Make sure you watch this video carefully, so you not miss the punch that secured my 7️⃣th professional victory. Many thanks to my coach Leonard Pijetraj, our hosts for their warm welcome, my opponent Attila Koros for courageous attitude and of course all of you for your support.#boxing #gym #martialarts #fight #boxeo #fighter #sport #boxingtraining #fighting #sports #health #boxer #champion #KO #knockout #TKO #instaboxing #gloves #ring #live #boxingsep #hrvojesep #boxingleonardo

Objavljuje Hrvoje Sep u Nedjelja, 26. svibnja 2019.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI