(VIDEO) Pogledajte bombu kojom je Erko Jun katapultirao Szostaka u poraz

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 19.05.2019 10:19h Autor:

Jun vs. Szostak

Erku Junu trebalo je samo pola minute da dođe do svoje treće pobjede u profesionalnoj MMA karijeri. Pogledajte kako je to borac rodom iz BiH napravio.

Kao što je sam najavio samo dva dana prije borbe, Erko Jun voli udarati. Ipak, priliku udarati Akopa Szostaka dulje od pola minute nije imao jer i jedan njegov udarac u sebi nosi ogromnu snagu. Godine napornog treninga sada dolaze na naplatu, a dojam je kako je ono najbolje tek ispred njega. Naime, u MMA-u je tek dvije godine. Talent je neosporan, radne navike i disciplina su oduvijek tu pa možemo reći kako je Erku Junu trenutno nebo granica. Barem što se tiče KSW-a, koji mu jako kvalitetno dozira borbe.

Svoju treću pobjedu upisao je protiv Akopa Szostaka, desnim krošeom točno u bradu. Dogodilo se to u trenucima kad je Szostak krenuo prema naprijed, a onda ipak odustao. Vidio je to Erko, prepoznao je trenutak disbalansa kao onaj u kojem može pogoditi i povukao je desni kroše. Isti je sjeo baš tamo gdje treba i poljski borac bio je na leđima. Pokušao se odmah ustati, ali Erko je nasrnuo i završio posao.

Pogledajte kako je izgledao završni potez treće borbe nove regionalne MMA zvijezde, još jednog proizvoda fenomenalnog UFD Gyma.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI