Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Pogledajte “backfist” kojim je Aleksandar Rakić upisao prvu UFC pobjedu prekidom | Fight Site

(VIDEO) Pogledajte “backfist” kojim je Aleksandar Rakić upisao prvu UFC pobjedu prekidom

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 09.12.2018 09:38h Autor:

Aleksandar Rakić i Devin Clark

Aleksandar Rakić do svoje je treće UFC pobjede došao nokautiravši Devina Clarka. Pogledajte kako je izgledao taj potez, kojim je srpsko-austrijski borac apsolutno sve impresionirao.

Kao što smo detaljnije prenijeli kroz izvještaj same borbe, Rakić je ovim putem pokazao veliku izdržljivost, srčanost te pribranost u situacijama kada je ugrožen. A takve je u ovoj borbi imao čak dvije. No, nije napuštao fokus nego je nastavio raditi na cilju dolaska do pobjede. I u tome je uspio nakon četiri minute prve runde.

Činilo se kako je Clark po treći puta uspio Rakića izbaciti iz balansa, na način da je krenuo desnim krošeom i glavom prema dolje, nakon čega odmah veže drugi udarac. Taj je desni uistinu pogodio, no Rakić istovremeno, okrenut bočno prema Clarku, pogađa “backfist” udarac desnom rukom. To što je Clarkova namjera još jednom desnog krošea prošla je zapravo bio samo “muscle memory”, budući da je Amerikac odmah po primanju udarca bio izvan borbe. Udarci u ground n’ poundu gotovo da nisu bili niti potrebni. Clarku je trebalo još neko vrijeme da se sabere i dođe potpunoj svjesti, što je samo dokaz koliko je Rakić jako i opako udario.

Ispod teksta možete pogledati kako je na taj udarac reagirala UFC-ova komentatorska ekipa, a nakon toga isti možete vidjeti i iz više kuteva.

UFC 231: Clark vs Rakic

Spinning back fist! Aleksandar Rakic with the finish early on the #UFC231 prelims!

Objavljuje UFC u Subota, 8. prosinca 2018.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI