(VIDEO) PFL objavio kompletne rostere, Ishii se priključuje Deliji u teškaškom turniru

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 01.04.2019 20:13h Autor:

Satoshi Ishii

Profesional Fighters League odradio je posljednju seriju objava sudionika druge sezone njihovih turnira. Potvrđeno je kako se Satoshi Ishii priključuje teškaškom turniru u kojem se već nalazi njegov timski kolega Ante Delija.

Nakon što je prije desetak dana objavljen PFL nastup Ante Delije, ostalo je još četiri mjesta u teškaškom turniru za objaviti sudionike. Iako se glasno govorilo o tome kako će jedan od njih biti Satoshi Ishii, nismo mogli biti sigurni u to budući da se borio u KSW-u te je odmah nakon toga zatražio borbu za KSW titulu. No, sada je sigurno kako Ishii dolazi u turnir, gdje bi se mogao susresti sa svojim timskim kolegom, Antom Delijom.

On je jedan od danas potvrđena četiri teškaša, s kojima je tako roster od 12 imena kompletiran. Vrlo zanimljivo ga je najavio Ray Sefo, odmah otkrivši kako je Ishii za prvog protivnika tražio Philipea Linsa. U pitanju je PFL-ov teškaški prvak, odnosno prošlogodišnji pobjednik turnira. Sefo je dodao kako je ponekad potrebno biti oprezan oko toga što želiš pa je time možda i natuknuo kako će se Ishii boriti protiv spomenutog Brazilca.

Ugovor s PFL-om borce veže na minimalno dvije borbe, a teškaši će nastupati 6. lipnja i 8. kolovoza. Najboljih osam boraca plasirat će se u doigravanje, čije se četvrtfinale i polufinale održava u listopadu, dok su finala ponovno planirana za posljednji dan godine. Pobjednicima će i ove godine pripasti po milijun dolara glavne nagrade.

Osim Ishiija i Delije, u teškaškom turniru nastupiti će prošlogodišnji prvak Philipe Lins (14-3), dok su tu i polufinalisti prve sezone, Jared Rosholt (17-6) i Alex Nicholson (13-7). Svoju drugu priliku u turniru dobio je još Kelvin Tiller (10-2) te Francimar Barroso (22-7). Teška kategorije svakako je kategorija koja donosi najviše novih lica. Njih čak sedam nije nastupilo u prvoj sezoni. Osim Delijw i Ishiija, to su Muhammed Dereese (7-0), Ben Edwards (4-0), Valdrin Istrefi (13-2), Denis Goltsov (22-5) i Ali Isaev (4-0). Uskoro ćemo analizirati sve borce u turniru, a do tada pogledajte na koji način je Ishii najavljen te kakvu je on poruku sam poslao PFL fanovima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI