(VIDEO) Pet dana prije meča, Hrgović gori za borbom!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 20.05.2019 19:03h Autor:

Filip Hrgović

Filipa Hrgovića još samo pet dana dijeli do novog meča, ovog puta prvog u Sjedinjenim Američkim Državama. Pogledajte na koji način je on sam najavio okršaj protiv Gregorya Corbina.

Najbolji hrvatski teškaš dio je programa kojeg je trebao predvoditi teškaški debi Oleksandra Usyka, no neke stvari su se promijenile. Ukrajinac se ozlijedio, s programa je uklonjen i njegov planirani protivnik Carlos Takam, dok je mjesto predvodnika priredbe dobio supertalentirani boksač lake kategorije, Devin Haney.

Hrgović je boksač kojeg je organizator, Eddie Hearn, više puta naveo kao budućnost sporta i jedan je od onih zbog čijeg nastupa će se ova priredba ipak održati. Gregory Corbin ozbiljan je protivnik i možda posljednja prepreka Filipu prije susreta s Top 30 boksačima. On sam je dio tog društva već neko vrijeme.

Meč je Filip najavio putem objave na društvenim mrežama. Radi se o videu koji je popratio motivirajućim tekstom. Vidi se kako Filip ne može dočekati svoj nastup, a vjerujemo i svi njegovi vjerni navijači. I takvih je svakim Hrgovićevim nastupom sve više. Pogledajte video!

! It´s a FIGHT WEEK ! I can´t wait for Saturday to make my US debut!

❗️it’s a FIGHT WEEK❗️I can’t wait for Saturday to make my US debut🔥🥊🇺🇸#teamHrgovic #war #FightWeek #May25th #HrgovicCorbin #OnTheHunt

Objavljuje Filip Hrgović u Ponedjeljak, 20. svibnja 2019.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI