(VIDEO) Pejić i Bekavac se predstavili fanovima na KSW otvorenom treningu

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.04.2019 11:44h Autor:

Filip Pejić

Još dva dana preostala su do KSW 48 priredbe, a jučer su zvijezde glavnih borbi izašle pred fanove na otvorenim treninzima. Pogledajte što su tamo pokazali Filip Pejić i Stipe Bekavac.

Filip Pejić i Stipe Bekavac pristupili su KSW-u u različitim okolnosti. Pejić je tamo došao kao nova velika nada promocije, borac za kojeg očekuju kako bi se brzo mogao uključiti u sam vrh perolake kategorije. Njegov protivnik je Filip Wolanski koji sigurno ne pripada onoj samoj eliti poljskih boraca i pravi je ispit za Pejića putem kojeg će se već nakon debija moći pretpostaviti koliki su mu dometi.

Stipe Bekavac u KSW je pristigao kao želja njegovog protivnika, Lukasza Jurkowskog. 38-godišnji Poljak je na zalasku karijere i prije nego što prestane s borbama želi osvetiti svoj prvi poraz prekidom. U pitanju je borba protiv Bekavca iz prosinca 2005. godine. Hrvatski borac tim je putem slavio tehničkim nokautom u drugoj rundi, a Poljak još i danas govori kako je presudila njegova ozljeda, a ne kvaliteta Bekavca. Kako je Jurkowski prava ikona promocije, njeno vodstvo odlučilo mu je ostvariti želju te su ugovorili borbu protiv Bekavca. Omišanin je u Lublin došao iskoristiti veliku priliku te na kraju svoje karijere ostaviti trag u najboljoj europskoj promociji. Kako nam je otkrio, potpisao je ugovor na tri borbe.

Jučer su Pejić i Bekavac pred fanovima pokazali nešto iz svojih arsenala borilačkih vještina. Na otvorenim treninzima prezentirali su formu, a KSW-ove kamere su bile tamo da to zabilježe. Pogledajte kako je bilo!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI