Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Održano vaganje za KSW 48, Pejić, Bekavac i svi borci unutar granica kategorija! | Fight Site

(VIDEO) Održano vaganje za KSW 48, Pejić, Bekavac i svi borci unutar granica kategorija!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 26.04.2019 19:04h Autor:

Pejić vs. Wolanski

U Lublinu je održano službeno i ceremonijalno vaganje za sutrašnji KSW 48 event. Na programu se nalaze dva borca iz Hrvatske, Filip Pejić i Stipe Bekavac, a bit će zanimljivo popratiti i nastup popularnog Crnogorca Save Lazića.

Svi borci na programu koji sadrži ukupno osam borbi bili su točni po pitanju težine s kojom su stali na vagu. Savo Lazić nastupa u velter kategoriji za koju nije iskoristio dozvoljenu toleranciju, dok njegov protivnik je. Tako je Michalski na vaganju bio 300 grama teži od Crnogorca, no to ne mora ništa značiti jer ne znamo koliko kilograma koji vraća do borbe. Toleranciju su iskoristili Filip Pejić i njegov protivnik Filip Wolanski, koji su bili na 66.1 kg. Jednako tako su postupili Stipe Bekavac i Lukasz Jurkowski, koji su bili na 93.5 kg. Glavna borba programa donosi duel za privremenu titulu perolake kategorije između Romana Szymanskog i Salahdine Parnassea, 21-godišnjaka iz Francuske o kojem bruji borilački svijet.

Zanimljiva su bila sučeljavanja na ceremonijalnom vaganju gdje vrijedi spomenuti vrlo raspoloženog i nabrijanog Pejića. Bekavac i Jurkowski su se prvo poigrali odglumivši sučeljavanje likova iz “Mortal Kombata”, da bi tek kasnije stali jedan nasuprot drugog bez maski.

Cijeli program iz Lublina sutra počinje u 19 sati, a OVDJE možete saznati kako u živo pratiti borbe.

KWS 48 – Rezultati vaganja (u kg)

Roman Szymanski (65.7) vs. Salahdine Parnasse (65.7)
Lukasz Jurkowski (93.5) vs. Stipe Bekavac (93.5)
Gracjan Szadzinski (77.3) vs. Marian Ziolkowski (77.3)
Filip Wolanski (66.1) vs. Filip Pejic (66.1)
Michal Michalski (77.6) vs. Savo Lazic (77.3)

KSW 48: Weigh-ins

⚖️ Oficjalne ważenie przed KSW 48 LIVE ⚖️

Objavljuje KSW u Petak, 26. travnja 2019.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI