(VIDEO) Očekuje nas žestoki revanš Račića i Polityla, hoće li “Killer” ponovno savladati poljskog talenta?

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 17.05.2019 12:10h Autor:

Politylo vs. Račić

Antun Račić jednu je borbu od napada na KSW titulu. Da bi do toga došao morat će ponoviti uspjeh od prije godinu i pol dana. Još jednom morat će potvrditi kako je bolji borac od najtalentiranijeg poljskog borca bantam kategorije, Pawela Polityla.

KSW je danas objavio video najavu za ovu borbu, a u njoj je potvrđeno ono što nam je Antun prije par dana sam otkrio. Pobjednik ove borbe napasti će pojas bantam kategorije koji će KSW tim putem službeno uvesti. Tako je u ovoj borbi puno veći ulog nego u prvom susretu, koji je obojici bio na neki način prvi.

Račiću je borba protiv Polityla bila prva u KSW, dok je Poljaku bila prva profesionalna borba uopće. To što ju je dobio priliku odraditi u KSW-u dovoljno govori kolika je vjera u njega i o kolikom je talentu riječ. Račić je na kraju došao do pobjede podijeljenom sudačkom odlukom, ali u međuvremenu je Politylo pokazao koliko je dobar. Odradio je prvo tri borbe (dvije profesionalne, jedna amaterska) van KSW-a, u kojima je upisao pobjede, da bi se onda vratio u najbolju poljsku promociju gdje je nokautirao Davida Gralku. KSW smatra da je sazrio i upravo to je razlog zbog čega su ga ponovno uparili s čovjekom koji mu nije dozvolio debi za pamćenje.

Mnogi su borci već ranije rekli kako je većinu boraca teže pobijediti drugi put nego prvi i na Račiću nije nikako lagan zadatak. No, on je samo na korak od onoga što si je zacrtao kao glavni cilj. Tako da mu motivacije sigurno ne nedostaje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI