Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Megdan najavio event u Sremskoj Mitrovici sjajnim animiranim filmom | Fight Site

(VIDEO) Megdan najavio event u Sremskoj Mitrovici sjajnim animiranim filmom

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.06.2019 12:27h Autor:

screenshot

Megdan FC u četvrtak će održati svoj peti event i to u Sremskoj Mitrovici. Jedna sjajna svojevrsna najava postavljena je na njihov Instagram profil. Zapravo, radi se o animiranom filmu čije su glavne uloge Vaso Bakočević, Dušan Džakić i Zuluzinho.

Kao prvo, ne možemo pobjeći od dojma kako ovaj filmić jako podsjeća na radove Mojaheda Fudailata, no to nije nikako nešto loše. Spojene su jednostavna, a simpatična animacija, zajedno s nekim pravim izjavama likova koji se u filmiću pojavljuju. Prije svega se tu misli na Dušana Džakića i Vasu Bakočevića, glavne Megdanove zvijezde koje su tako dobile glavnu ulogu.

Cilj je što bolje promovirati ovaj event pa se tako tu našao i Zuluzinho, na stražnjem sjedištu automobila, a u prolazu su viđena i braća Hofman, koji ovog četvrtka ipak neće nastupiti. Zapravo, nema smisla duljiti, najbolje da pogledate sami.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI