Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Marin Vlahović oborio Guinessov rekord u “dipsevima s opterećenjem”, kaže da može i puno bolje! | Fight Site

(VIDEO) Marin Vlahović oborio Guinessov rekord u “dipsevima s opterećenjem”, kaže da može i puno bolje!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 06.02.2019 13:41h Autor:

Marin Vlahović

Poznati hrvatski novinar, a nekoć MMA borac koji se uz novinarstvo uspješno bavi i “powerliftingom” i “street workoutom”, Marin Vlahović je tehnički govoreći već skinuo Guinessov rekord u disciplini “dips s opterećenjem”.

Vlahović je prije nekoliko dana na svom službenom Facebooku objavio video snimku snimanu s dvije kamere, na kojoj se vidi kako uspješno i pravilno izvodi “dips” sa 125 kilograma opterećenja. Dosadašnji Guinessov rekord u ovoj disciplini je 106.5 kilograma, a drži ga Trenton Williams.

U razgovoru s Vlahovićem smo saznali da mu ovaj rekord možda neće biti priznat jer ranije ljudima “iz Guinessa” nisu najavili pokušaj rušenja rekorda. No, to i nije presudno jer Vlahović ovu vježbu s ovim opterećenjem može izvesti bez problema ponovno, pa će u slučaju da ova snimka ne prođe, sljedeći put isto napraviti samo uz prethodnu najavu. Dapače, tvrdi da je njegov maksimum daleko od ovog opterećenja, a da bi uskoro mogao biti spreman za rušenje svjetskog rekorda u ovoj i sličnim disciplinama.

Vlahović 14. na Svjetskom “street workout” prvenstvu, najavljuje lov na vrh iduće godine! (FOTO)

Podsjećamo kako smo u rujnu mjesecu prošle godine ovog bivšeg MMA borca gledali na Svjetskom prvenstvu u “street workoutu” ili originalno na “Street Workout Power and Strenght World Championshipu” gdje je osvojio 14. mjesto. Sjajan je to rezultat za Vlahovića, ako uzemmo u obzir sve okolnosti njegovog nastupa u Rigi. Naime, u nedostatku krovne hrvatske “street workout” organizacije, Vlahovića su organizatori direktno pozvali da dođe na prvenstvo bez ikakve logistike ili financija. Nažalost, za pune pripreme ovaj put nije bilo vremena, a Vlahović se tek na licu mjesta prvi put susreo s točnim pravilima i propozicijama.

Marin Vlahović je čovjek koji nas nastavlja oduševljavati svojim pothvatima, a njegovo ime u Guienessovoj knjizi rekorda je nešto što jedva čekamo vidjeti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI