Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Luka Jelčić u trenerskoj ulozi: S Gunnarom Nelsonom na otvorenom treningu u Londonu! | Fight Site

(VIDEO) Luka Jelčić u trenerskoj ulozi: S Gunnarom Nelsonom na otvorenom treningu u Londonu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 14.03.2019 12:11h Autor:

Screenshot

Jedan od boraca koje je UFC predstavio na svojim otvorenim treninzima za javnost, koji su u srijedu održani u Londonu povodom nadolazećeg eventa, jest i Islanđanin Gunnar Nelson.

“Gunni” će se na sjajnom popisu borbi, koje predvode Till i Masvidal, u sunaslovnoj borbi sučeliti s Leonom Edwardsom. Islanđanin je na pozornicu stigao s donedavnim hrvatskim borcem, a odnedavno samo trenerom u Gunnarovom klubu Mjolnir, Lukom Jelčićem.

Hrvat je najprije preselio u Reykjavik, gdje je počeo raditi kao trener u Nelsonovom klubu, da bi nedavno prekinuo karijeru radi zdravstvenih problema. Sada se u potpunosti posvetio trenerskom poslu, a to što ga je Nelson već sada u Londonu predstavio kao svog trenera tijekom otvorenog treninga za javnost, je svakako jako dobra vijest za Jelčića.

Nakon što se Nelson zagrijao, dvojac je odradio nekoliko minuta “na fokusere”, a zatim je Islanđanin rekao nekoliko rečenica u mikrofon Dana Hardyja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI