Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) KSW objavio posebnu najavu za borbu Ishiija i Rodriguesa | Fight Site

(VIDEO) KSW objavio posebnu najavu za borbu Ishiija i Rodriguesa

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 23.03.2019 11:24h Autor:

Rodrigues Jr. vs. Ishii

Današnja teškaška borba Satoshija Ishiia i Fernanda Rodriguesa Jr. dobila je svoju posebnu najavu na KSW-ovom Youtube kanalu.

Ovaj teškaški duel zapravo je samo dio današnjeg spektakularnog programa u Lodzu. Fernando Rodrigues Jr. nalazi se na putu povratka prema KSW tituli, a na putu mu stoji debitant, Satoshi Ishii. Hrvatski Japanac ima jednake ambicije i samo je titula KSW prvaka ono što ga može zadovoljiti. Borbu za nju namjerava osigurati pobjedom u ovoj borbi.

Rodrigues je titulu izgubio odmah u idućoj borbi nakon što ju je osvojio, a nakon tog poraza upisao je još jedan, u borbi koja je bila za upražnjenu titulu. Vratio se pobjedom, no sada mu je obavezno potrebna još jedna, ukoliko želi doći do onoga bez čega je ostao.

Ishii i Rodrigues Jr. jučer su zajedno ušli na vaganje, svaki sa svojom zastavom i srdačno su se pozdravili. No, bez brige, tako nečega neće biti u kavezu. Nema sumnje kako nas čeka prava teškaška poslastica za sve MMA fanove, posebno one koji vole snažne udarce i vrhunski grappling.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI