(VIDEO) KSW objavio posebnu najavu meča Ilića i Janikowskog

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 19.03.2019 17:41h Autor:

Aleksandar Ilić

Ove subote dogodit će se najveća borba Aleksandra Ilića u njegovoj dosadašnjoj MMA karijeri. Jokera čeka debi nastup u KSW-u i borba protiv jedne od najvećih poljskih sportskih zvijezda uopće, Damiana Janikowskog. Pogledajte kakvu je KSW najavu složio za taj meč.

Među tri olimpijska medaljaša na programu (jedan od njih je Satoshi Ishii), iz KSW-a posebno ističu Damiana Janikowskog. U pitanju je fantastičan hrvač kojeg vide kao svoju buduću superzvijezdu. Za to im ne treba zapravo ništa osim redovnih pobjeda ovog borca, pošto on sportska superzvijezda u Poljskoj već godinama je. Aleksandar Ilić borac je koji će im pokušati poremetiti planove.

Često se govori kako neki borac nema što za izgubiti u određenom meču, no kod Aleksandra Ilića je to ovdje uistinu slučaj. On ima priliku napraviti nešto slično onome što je napravio Roberto Soldić, kad je savladao Borysa Mankowskog. Ima priliku savladati domaćeg borca i time automatski od sebe stvoriti zvijezdu. I on je u Poljsku došao s namjerom da tu priliku iskoristi.

Pogledajte kako su Poljaci najavili ovu borbu. Naravno, svog borca stavili su u prvi plan, no mi se ne brinemo. Aleksandar Ilić im itekako može pokvariti planove.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI