(VIDEO) KSW 49 sučeljavanja: Soldić i Kaszubowski pogledali jedan drugom u dušu

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 15.05.2019 10:00h Autor:

Kaszubowki vs. Soldić

Sudionici KSW 49 priredbe odradili su otvorene treninge, nakon koji su se prvi put sučelili oči u oči. Pogledajte kako je izgledalo kad su jedan nasuprot drugog stali Roberto Soldić i Krystian Kaszubowski. Tu je i najnapetije sučeljavanje, ono između Erka Juna i Akopa Szostaka.

Roberto Soldić ulazi u svoju drugu obranu titule KSW prvaka velter kategorije, ali i prvu otkako je istu po drugi put osvojio. Protiv sebe će imati neporaženog Krystiana Kaszubowskog, borca o kojem nije uspio puno saznati iz njegove prve dvije KSW borbe, jer ih je Poljak vrlo brzo završio. No, upravo taj podatak veliko je upozorenje Soldiću oko toga što je njegov izazivač sposoban.

Nakon što su se već jednom ranije promotivno susreli, Soldić i Kaszubowski su odradili prvo sučeljavanje unutar “Fight weeka”. Obojica djeluju fokusirani i spremni. Za Soldića smo se u spremnost svakako uvjerili kroz snimku otvorenog treninga.

Pred kamere su stali sudionici pet borbi, a najnapetije je bilo između teškaša, Erka Juna i Akopa Szostaka. Spomenutih pet sučeljavanja možete vidjeti u drugom videu. Prvi je ekskluzivna snimka sučeljavanja Soldića i njegovog poljskog izazivača.

Priredba je na rasporedu u subotu, a domaćin je poljski grad Sopot. Osim Soldića i Juna, na programu se nalazi i borba dubrovačkog borca bantam kategorije, Antuna Račića.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI