(VIDEO) KSW 46 vaganje: Soldić kilogram i pol teži od Brazilca, Račić zanemarivo teži od svog protivnika

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 30.11.2018 19:39h Autor:

Soldić vs. Bohrer

Sve je spremno i za sutrašnji veliki event poljskog KSW-a, koji nosi broj 46. Na njemu će nastupiti čak dva hrvatska borca, koji su danas izašli na vaganje i sučeljavanje sa svojim protivnicima. To su Antun Račić i Roberto Soldić.

Prvi je od naših boraca na vaganje izašao član Gladijatora iz Dubrovnika, Antun Račić. Njemu je vaga pokazala 61.3 kilogram, čime je uspješno ostao unutar granica bantam kategorije. Njegov protivnik je domaći borac Sebastian Prybysz, koji je imao 400 grama manje. Njihova borba druga je programu od devet MMA okršaja.

Borba Roberta Soldića šesta je po redu. Održava se u međukategoriji do 80 kilograma, a Soldić je došao vrlo blizu granice, odnosno bio je na 79.9 kilograma. Brazilcu, koji također inače nastupa u velter kategoriji, vaga je pokazala 78.2.

Program inače predvodi veliki revanš između Tomasza Narkuna i Mameda Khalidova, a prije njih će se u perolakoj kategoriji susreti prvak perolake kategorije Mateusz Gamrot i njegov protivnik, fenomenalni brazilsko-japanski grappler, Kleber Koike Erbst. Ovo je svakako event koji se isplati popratiti, čak i unatoč nevjerojatno bogatom globalnom MMA programu koji je pred nama.

KSW 46: Weigh-in LIVE

Ważenie przed KSW 46 na żywo❗️

Objavljuje KSW u Petak, 30. studenoga 2018.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI