Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Kompilacija najboljih trenutaka SBC 19 eventa | Fight Site

(VIDEO) Kompilacija najboljih trenutaka SBC 19 eventa

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 22.12.2018 21:34h Autor:

Dado Mihajlović vs. Jhonny Carlos

Pred vama je kompilacija najboljih trenutaka SBC 19 eventa, koji se održao prvog dana ove godine. Ukoliko ste propustili cijeli program, ovo je video koji će vas uvjeriti kako je u Spensu viđena sjajna akcija.

O ovom eventu smo već podosta pisali, a u živo smo se imali priliku uvjeriti na koliko visokom nivou je sve odrađeno. Krenuvši od same organizacije, preko popisa boraca te na kraju onog najvažnijeg, samih borbi koje je publika imala priliku pogledati. Sve je bilo na visokoj razini i nitko iz dvorane nije mogao otići nezadovoljan onime što je dobio.

Sada kada je od eventa prošlo točno tri tjedna, izašla je i kompilacija najboljih trenutaka svih održanih borbi. U ove tri minute može se vidjeti dio onoga što su borci ponudili. A ukoliko imate vremena i ne znate što učiniti s njim, gore vam je podijeljen link na snimku cijelog eventa. Uistinu ga se isplati pogledati. Dakle, prvo highlights, a onda borbu po borbu. Vjerujte nam da se nećete razočarati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI