(VIDEO) Ivan Ćosić nastavlja s uspjehom u Čečeniji! Hrvatski talent giljotinom u prvoj rundi osigurao polufinale Young Eagles turnira

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 28.10.2018 16:12h Autor:

Ivan Ćosić

Mladi hrvatski MMA talent Ivan Ćosić (6-0) upisao je novu pobjedu u Čečeniji i tako uspješno nastavio svoj put prema finalu Berkut Young Eagles turnira u srednjoj kategoriji.

Na priredbi u Tolstoy-Yurtu nedaleko od Groznog 21- godišnji Čosić  je submissionom u prvoj rundi savladao šest godina starijeg Beknazara Kainazara (3-4), osiguravši mjesto u polufinalu turnira za mlade borce kojeg organizira ACB promocija.

Borci su se odmah na početku meča uhvatili u klinč iz kojeg Kirgistanac kreće u rušenje samo da bi ga Ćosić preokrenuo i završio u gornjoj poziciji. Odavde član UFK Trešnjevka dominira do kraja meča držeći poziciju i plasirajući udarce. Kada se protivnik pokušao vratiti na noge Ćosić ga hvata u giljotinu i brzo prisiljava na predaju nakon 3:18 u prvoj rundi.

U prvom kolu turnira hrvatski borac je submissionom u prvoj rundi eliminirao dotad neporaženog Rusa Mikhaila Pirogova. Ako osvoji čitavo natjecanje Čosić će potpisati govor s ACB- om.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI