(VIDEO) Ishii odradio otvoreni trening pred KSW debi

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 20.03.2019 10:01h Autor:

Ishii vs. Milinković

Satoshi Ishii nalazi se u poljskom Lodzu, gdje će u subotu debitirati unutar KSW promocije. Jučer su na rasporedu bili otvoreni treninzi, a hrvatski borac je istog odradio u društvu Saše Milinkovića.

Ishiija čeka dvoboj protiv bivšeg KSW teškaškog prvaka, Fernanda Rodrigueza Jr. Lako je zaključiti kako bi pobjedom nad bivšim prvakom Ishii automatski došao u poziciju potencijalne borbe za titulu. Ona se trenutno nalazi kod Phila De Friesa. Upravo on u subotu predvodi ovu priredbu. Braniti će teškašku titulu, a u pitanju je “superfight” ove promocije, budući da ga napada prvak poluteške kategorije. U pitanju je Tomasz Narkun, koji tu titulu drži još otkako je detronizirao našeg Gorana Reljića. Ranije je Reljić do titule došao upravo preko njega.

No, ostanimo kod Ishiija, čija će nam borba vjerojatno biti najzanimljivija na subotnjem programu. Već smo obavijestili o tome kako je Ishii prije nekoliko dana postao vlasnik hrvatske putovnice i ovo će biti njegova prva borba u koju će službeno ući kao hrvatski borac. Sa Ishiijem su na otvorenom treningu bili Saša Milinković i Kristijan Pejša, koji će mu u subotu biti u kutu.

Pogledajte kako je izgledao taj trening te što je Ishii rekao nakon njega.

Objavljuje Satoshi IshiiUtorak, 19. ožujka 2019.

KSW47

Objavljuje Satoshi IshiiPonedjeljak, 18. ožujka 2019.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI