Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO Intervju) Slobodan Maksimović nakon SBC 21: “Izgubio sam godinu dana jer sam ostao bez vize” | Fight Site

(VIDEO Intervju) Slobodan Maksimović nakon SBC 21: “Izgubio sam godinu dana jer sam ostao bez vize”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 04.05.2019 22:43h Autor:

Slobodan Maksimović

Veliki povratak na regionalnu scenu odradio je u subotu Slobodan “Limp” Maksimović. Na SBC 21 priredbi savladao je čvrstog Benedita Silvu Azeveda iz Brazila. Nakon borbe smo kroz razgovor saznali gdje je bio cijelu 2018. godinu, koliko je blizu velikih promocija te kakvi su mu planovi za budućnost.

Nakon dvije pobjede u jednoj od najboljih manjih američkih promocija, Legacy Fighting Alliance, Slobodan Maksimović gotovo cijelu 2018. godinu nije nastupao. Nažalost, ostao je bez američke vize te tako i bez treninga u Elevation Fight Team dvorani. To ga je prisililo na povratak u Europu i traženje puta prema vrhu na drugačiji način.

Pobjeda na SBC 21 priredbi svakako je dobar način za napredak prema onome gdje se sam vidi i gdje mu je zapravo cilj doći. Jedan od najboljih boraca iz Srbije otkrio nam je svoje dojmove iz kaveza u Odžacima, ali i to gdje se vidi u bližoj budućnosti.

Pogledajte razgovor koji je nastao odmah nakon njegove SBC 21 pobjede nad Beneditom Silvom Azevedom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI