(VIDEO Intervju) Rifat Prušević nova je velika nada regionalne MMA scene!

Vijesti iz regije 19.02.2019 21:35h Autor:

Rifat Prušević

Rifat Prušević osvojio je gotovo sve što se može osvojiti na amaterskoj razini MMA-a i grapplinga u Srbiji. Na SBC 20 dočekao je i svoj profesionalni debi, a u njemu nikako nije razočarao. Nakon impresivne velike pobjede smo s njim i porazgovarali.

22-godišnji momak trenutno živi i trenira u Beogradu, dok je do prije koju godinu živio u Sarajevu, a rodom dolazi iz Novog Pazara. Ipak, za ono što je postao danas je prije svega zaslužan Secutor Team, predvođen trenerima Jovanom Miličevićem i njegovim sinom Aleksandrom.

Veliki potencijal domaće i regionalne MMA scene iza sebe ima veliki broj borbi u amaterskoj i poluamaterskoj konkurenciji, gdje je osvajao sva bitnija odličja na državnim prvenstvima u C, B i A klasi. Rifat je ponosni osvajač prvog mjesta na Grappling Kupu Srbije 2018. godine.

Njegovi rezultati nisu mogli biti ignorirani te je profesionalni debi nastup odmah dočekao na velikoj sceni, u kavezu Serbian Battle Championshipa. U Somboru je bio bolji od Slađana Dragišića prekidom u prvoj rundi, a nakon toga nam se i osobno predstavio. I uopće ne sumnjamo kako je ovo zapravo samo prvi u nizu razgovora s ovim velikim talentom, čijem se idućem nastupu već unaprijed veselimo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI