(VIDEO Intervju) Mario Žgela: Želim napredovati kroz SBC i osvojiti pojas, no neću nikoga prozivati

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 09.02.2019 20:51h Autor:

Mario Žgela

Iskoristili smo priliku da pred SBC 20 priredbu porazgovaramo s Mariom Žgelom, 21-godišnjim vinkovačkim MMA borcem, kojeg čeka treći profesionalni nastup. Ovaj mladi borac ogroman je potencijal, a to bi treba potvrditi novim nastupom, koji nam je ovim putem najavio, usput nam ispričavši nešto o svom početku i dosadašnjim profesionalnim iskustvima.

Kad netko prihvati borbu protiv jednog od najboljih srpskih boraca, čovjeka koji je u tom trenutku bio pod ugovorom s Bellatorom, a da iza sebe ima tek dva mjeseca treninga, znate da je u pitanju netko tko je lud ili nešto posebno. Nakon što taj isti borac odradi sjajnu borbu na priredbi SBC-a i izgubi tek nakon sudačke odluke, vrlo lako si potvrdite kako je u pitanju ovo drugo. A Mario Žgela je uistinu to i s 21 godinom sigurno pripada na popis najvećih MMA potencijala u regiji.

Samo par mjeseci nakon spomenute borbe protiv Filipovića, prihvatio je novi nastup na SBC-u i tad je nakon uvjerljivog nastupa savladao talentiranog srpskog borca, Nikolu Drljaču iz Free Fighters Gyma. Nažalost, ozljede su ga malo usporile i sad se vraća, ponovno u SBC, godinu dana nakon borbe protiv Drljače. Čeka ga borba protiv još jednog zanimljivog talenta, Nebojše Mršića iz Bačke Palanke.

Tim putem smo Maria posjetili u Vinkovcima, da bi odradili razgovor kojim se on može predstaviti regionalnoj MMA publici te da tim putem možemo najaviti spomenutu borbu koja mu slijedi. U videu ispod teksta možete upoznati Maria Žgelu, vrlo zanimljivog momka, mirnog i povučenog u privatnosti te pravu zvijer u kavezu. Uostalom, u to ćete se moći sami uvjeriti već u subotu na SBC 20 manifestaciji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI