Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO Intervju) Dušan Salkanović: Vjerujem da mogu imati veliku karijeru | Fight Site

(VIDEO Intervju) Dušan Salkanović: Vjerujem da mogu imati veliku karijeru

Vijesti iz regije 20.02.2019 20:48h Autor:

Dušan Salkanović

Jedan od četiri člana Family Fight Teama koji su nastupili te upisali pobjede na SBC 20 eventu je Dušan Salkanović. On se pred publikom u svom gradu vratio pobjedama, savladavši neugodnog Marca Giustarinija iz Italije.

Iza ovog borca perolake kategorije bila su dva teška ispita. SBC ga u 2018. nije štedio te je prvo odradio sve tri runde protiv Jonathana Cavalcantia (10-3) iz Brazila, upisavši poraz tek odlukom, da bi u prosincu novi poraz došao od Werllesona Martinsa (12-3), također iz Brazila. Tu je borbu Salkanović izgleda sjajno, sve do ozljede noge zbog čega nije bio u stanju istu nastaviti.

Vratio se samo dva i pol mjeseca kasnije, tražeći pobjedu u Somboru, protiv Marca Giustarinija iz Italije. Do nje je došao nakon 15 minuta vrlo zanimljive i sadržajne borbe te je svoj omjer doveo na pet pobjeda i jednako toliko poraza. Ovaj mladi borac je iz dosadašnjih borbi izvukao jako puno te je spreman krenuti prema naprijed, uvjeren da može imati sjajnu borilačku karijeru.

Zadovoljstvo je bilo kratko porazgovarati s njim nakon borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI