(VIDEO) Hrvoje Sep ponovno slavio nokautom u prvoj rundi!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 24.06.2019 11:39h Autor:

Hrvoje Sep

U nedjelju je održana tradicionalna borilačka priredba “Rumble in the jungle 6” u Kaštel Kambelovcu. U jednom od glavnih dvoboja večeri hrvatski boksački profesionalac Hrvoje Sep je ostvario osmu pobjedu i tako nastavio niz vrlo čestih nastupa u posljednjih nekoliko mjeseci.

Član BK Leonardo iz Zagreba je pobijedio prekidom (tehničkim nokautom) u prvoj rundi protiv srpskog profesionalca Aleksandra Petrovića. Sep je od prvog sudačkog gonga stisnuo svog protivnika koji je vrlo brzo posustao pod paljbom Sepovih serija.

“Vama koji ste još budni predlažem da prije spavanja pogledate moju osmu profesionalnu pobjedu. Ne traje dugo, Aleksandar Petrović iz Srbije večeras je u Kaštel Kambelovcu na Rumbe in the Jungle 6 priredbi izdržao jedva jednu minutu. Pozdrv svima s Jadrana i hvala na Podršci”, napisao je Sep na svom službenom Instagram profilu u objavi u kojoj se može pronaći i čitav meč protiv Petrovića.

Ovo je bila peta pobjeda  zaredom za Sepa nokautom u prvoj rundi, a prema njegovim najavama on će i u drugoj polovici 2019. nastaviti s ovako čestim nastupima. Trenutačno ima 8 – 0 u profesionalnoj karijeri.

 

View this post on Instagram

 

Vama koji ste još budni predlažem da prije spavanja pogledate moju osmu profesionalnu pobjedu. Ne traje dugo, Aleksandar Petrović iz Srbije večeras je u Kaštel Kambelovcu na Rumble in the Jungle 6, izdržao jedva minutu. Pozdrav svima s Jadrana i hvala na podršci!🥊🇭🇷😍/If you’re still awake, I wish you good night with this video of my pro win Nr. 8️⃣. It won’t take long, my opponent Aleksandar Petrovic from Serbia couldn’t take it more than a minute at the Rumble in the Jungle 6 in Kastel Kambelovac. Thank you all, particularly @gym_kbkmornar_split. #boxing #gym #martialarts #fight #boxeo #fighter #sport #boxingtraining #fighting #sports #health #boxer #champion #KO #knockout #TKO #instaboxing #gloves #ring #live #boxingsep #boxingleonardo #hrvojesep

A post shared by Hrvoje Sep (@hrvoje_sep) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI