(VIDEO) Helwani se prisjetio nezaboravnog videa s Cro Copom: ‘Ovo najbolje oslikava koliko je u to vrijeme bio zastrašujuća pojava…’

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.03.2019 11:30h Autor:

Ranallo i Filipovic

Ariel Helwani nedugo je nakon objava u hrvatskim medijima kontaktirao Mirka Filipovića kako bi dobio potvrdu da su napisi o odlasku u mirovinu zbog doživljenog moždanog udara istiniti. Cro Cop je najpoznatijem svjetskom MMA novinaru ubrzo tu informaciju i potvrdio.

“On više ne smije primati udarce u glavu. Trenutno je OK. ‘Imao sam sreće’ – to mi je poručio”, između ostalog je napisao Helwani na Twitteru.

Objava danas ESPN-ovog novinara ubrzo se proširila, počele su pristizati i prve rekacije pa je tako, primjerice, među prvima poruku Mirku poslao bivši UFC-ov prvak Rafael Dos Anjos – “Kakav karijera, on je istinski ratnik”, reagirao je Brazilac uz Helwanijevu poruku.

Nedugo nakon što je prenio vijest, Ariel je odlučio s javnošću podijeliti i jedan legendarni video iz Pride dana. U njemu se, naime, nalaze Cro Cop i slavni komentator Mauro Ranallo, a radi se o već proslavljenoj Mirkovoj podvali koja je nabolje oslikavala kakav je dojam u to doba hrvatski borac ostavljao na druge.

“Ako ga nikad niste pogledali, a čak i da jeste, morate opet vidjeti kako je Cro Cop podvalio Mauru Ranallu u njihovim Pride danima. Ovo vam najbolje oslikava koliko je bio zastrašujuć u to vrijeme. U ringu, ali i izvan njega”, napisao je Helwani, a video o kojem je riječ prenosimo u nastavku članka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI