(VIDEO) Filip Pejić dobio bonus za najbolji nokaut, Savo Lazić za najbolju borbu KSW-a 48

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 30.04.2019 14:48h Autor:

Pejić vs. Wolanski

Filip Pejić dodatno je nagrađen za impresivan KSW 48 nastup, budući da mu je način na koji je završio borbu donio bonus za najbolji nokaut. Nagrađen je i Savo Lazić, kojem je beskompromisan ulazak u borbu donio bonus za borbu večeri.

Kao što su mnogi mogli očekivati, Filip Pejić nagrađen je za najbolji nokaut KSW 48 priredbe. Njegov nokaut zapravo je jedna cijela akcija. Sve je otvoreno kružnim udarcem, kojim je petom pogodio Filipa Wolanskog i izbacio ga iz balansa, nakon toga je uslijedio desni high kick te na kraju ground n’ pound završnica tijekom koje se Poljak više nije branio. Filip je prezentirao ubojitost kakvu fanovi obožavaju vidjeti i nema sumnje kako ga čekaju zanimljivi ispiti u poljskoj promociji.

Način na koji je Savo Lazić ušao u borbu protiv Michala Michalskog, u kombinaciji s velikom srčanošću poljskog borca velter kategorije, rezultirao je bonusom za najbolju borbu večeri. Beskompromisni pristup, puno akcije i preokreta je pravi recept za borbu kakvu će fanovi uvijek pozdraviti ovacijama. Upravo to su napravili ovoj dvojici boraca nakon njihovog fenomenalnog okršaja.

KSW nažalost ne objavljuje o kolikom je iznosu riječ. No, ono što znamo je da Filipu ovo možda neće ostati jedini bonus. Naime, u idućih nekoliko dana KSW će postaviti nominacije za najbolju izvedbu, što je kategorija u kojoj glasuju fanovi. Pejić bi se tamo u svakom slučaju trebao naći među nominiranima.

Objavu ovih nagrada KSW je popratio prigodnim video uratkom kojeg donosimo ispod teksta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI