(VIDEO) Dvorana je utihnula! Pogledajte Pejićev genijalni high kick i kanonadu udaraca koji su ugasili Wolanskog

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 28.04.2019 06:58h Autor:

screenshot

Filip Pejić ne samo da je došao do pobjede u svom prvom KSW nastupu, nego je to napravio na impresivan način. Pogledajte senzacionalnu završnicu borbe koja bi trebala biti prekretnica njegove karijere.

Pejić i Wolanski odradili su sporiju i oprezniju prvu rundu, u kojoj su se proučavali i tražili prostor za napraviti nešto više u borbi. Vidjelo se da hrvatski borac kombinira i postaje raznovrsniji kako je vrijeme prolazilo, čime je povećao broj opasnosti na koje njegov protivnik treba paziti.

Već na samom startu druge runde, Nitro je postao agresivniji. Pronašao je distancu koja mu odgovara te s koje su mu udarci nogama i rukama jednako opasni. Prvi pravi napad kojim je poentirao bio je kružnim udarcem nogom, no on je zapravo bio tek početak onoga što je uslijedilo. Filip je svoju završnicu pokrenuo desnim high kickom koji je istog trenutka Poljaka poslao na pod. Izgubio je i Pejić kratko ravnotežu, ali vidio je u kakve je probleme bacio svog protivnika te se brzo ustao i nasrnuo na njega. Uslijedilo je pravo bombardiranje ručnim udarcima i sucu nije preostalo ništa drugo nego prekinuti borbu.

KSW je tu impresivnu završnicu podijelio na svojim KSW i Instagram profilima. S razlogom, jer Filip Pejić je potvrdio kako su napravili pravu stvar dovođenjem njega u svoju promociju. A “Nitro” se zapravo tek zagrijava.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

WOW! @filip_nitro_pejic is a scary man 😲 _____ #ksw #mma #lublin #miastolublin #wojewodztwolubelskie

Objavu dijeli KSW (@ksw_mma)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI