(VIDEO) Duško Todorović nakon osvajanja SBC pojasa: “Dokazao sam da ne pobjeđuje uvijek snažniji!”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 03.12.2018 13:03h Autor:

Duško Todorović s ekipom

Duško Todorović u subotu je ostvario svoj najveći uspjeh u dosadašnjoj karijeri. Pobjedom protiv Michela “Demolidora” Perreire, osvojio je SBC pojas srednje kategorije, nakon čega je za Fight Site iznio svoje prve dojmove.

Mladi borac iz beogradskog “Secutora” prihvatio je ovu borbu nakon što je ostao bez planiranog nastupa na FFC-u, a za protivnika je imao Michela Perreiru. O Brazilcu je dovoljno reći kako je taj 25-godišnjak inače SBC prvak velter kategorije te da je na borbu došao kao prvorangirani borac srednje kategorije u Japanu, prema Tapologyu te također i prvorangirani borac Balkana. Prema tome je u startu bio favorit protiv neporaženog Beograđanina, no on je oduševio publiku velikom pobjedom.

Todorović je slavio nokautom otprilike pola minute prije kraja prve runde, čime je svoj profesionalni omjer doveo na 8-0 te je svakako došao i do najvećeg postignuća u svojoj dosadašnjoj karijeri. Iskustvo borbe protiv ovakvog protivnika zapravo je najvrjednije što je dobio ovom borbom te je toga i on sam svjestan.

Kako je Duško izgledao odmah nakon borbe i što je sve rekao za Fight Site, koji je bio prisutan na licu mjesta, možete pogledati u videu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI