(VIDEO) Do sada nije znala tko je Cro Cop, a onda je vidjela što može napraviti protivnicima nogom!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 15.01.2019 16:25h Autor:

Ilustracija

YouTube kanal “Allure Vision” je prije nekoliko mjeseci objavio vrlo zanimljiv video uradak koji nam je nekim čudom promaknuo. No, nasreću ovakve stvari nikada ne zastarjevaju pa je svaki dan jednako dobar za objaviti nešto ovako zanimljivo i drugačije.

Naime, glavna heroina ovog kanala je novopečeni borilački MMA fan. A to znači da nije upoznata niti s aktualnom scenom, ali niti s legendama ovog sporta kao što je naš Mirko Filipović. Cro Cop je apsolutna ikona borilačkog sporta, ne samo slobodne borbe, nego i kicboxinga u kojem je napravio sjajne rezultate i osvojio K-1 WGP. Tako da je dobro poznat i “main stream” publici koja ne prati svaki UFC event i tek povremeno bace oko na ono što se događa u svijetu borbi.

No, dama s videa je potpuni “MMA fan novak”, koji se prvi put susreće s našim velikanom. I upravo zato je ovaj video toliko poseban.

“Normalan čovjek, ima smeđe oči. Izgleda kao normalan čovjek”, krenula je u svoju analizu Filipovića i njegove karijere.

Zatim se prebacila na Cro Copovu Wikipediju, a zatim i na ono pravo – analizu njegovih “higlighta”.

“Prije svega, moram to reći. Ima jedan od najboljih slogana ikada – ‘desna noga bolnica, lijeva groblje!’ To je smiješno i jako dobro!”, naglasila je.

A onda je krenuo Filipovićev “highlight” video. Još od K-1 dana, pa sve do najnovijih nokauta…

“Ooo, oooooooo! Oooo”, ispuštala je zvukove dok je gledala spektakularne Filipovićeve udarce i primala se za glavu.

“Vidjela sam da može udariti, to je potpuno jasno. Isuse dragi”, povikala je kada je na red došao nokaut lijevom nogom protiv jednako legendarnog Mikea Bernarda.

“O moj bože, vauuu! Kako se možeš spremiti za ovog tipa!? Želim znati zašto mu je udarac nogom toliko glasan? Dovraga”, dodaje.

Čitav video pogledajte u nastavku. Valja naglasiti da ga je u kratkom periodu pogledalo više od 130 tisuća ljudi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI