(VIDEO) Darko Stošić objavio novu snimku s treninga u Düsseldorfu

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 22.11.2018 11:30h Autor:

Darko Stošić

Darko Stošić i dalje se nalazi u Düsseldorfu, gdje se priprema za ono što mu slijedi i tu u trenutno najboljoj njemačkoj MMA dvorani, UFD Gymu. Od tamo pristiže i novi video treninga.

U pitanju je shadowboxing trening u ringu, gdje Darko i još nekoliko boraca vježbaju udarce i kretanje dok u rukama drže bučice, a sve to uz konstantnu pažnju i savjete boksačkog trenera. Vježba zapravo izgleda vrlo zanimljivo te se njome dobiva brzina i preciznost pravog udarca u borbi.

Darko je prije nekoliko dana potvrdio kako je ugovorio novu UFC borbu, no nije otkrio puno detalja. Znamo samo kako će se boriti u veljači na eventu u Europi te da će mu protivnik biti ruski borac. Borba bi trebala postati javna vjerojatno onda kada UFC otkrije koji event je u pitanju i gdje će se on održati. Kako stvari stoje, to bi mogla biti upravo Njemačka u kojoj Darko trenira te gdje je odradio UFC debi nastup, ali svakako se kao kandidat ističe i Švedska.

Nije poznao kakvi su Darkovi planovi, tj. kada bi se trebao vratiti u Zagreb, gdje već neko vrijeme trenira u Cro Cop timu. No, vjerujemo kako ćemo ga tamo sigurno vidjeti, budući da je sam više puta otkrio kako toj dvorani duguje najviše zasluga za njegov napredak. No, svakako je uvijek dobro skupljati nova iskustva, a u “UFD-u” ih uz sjajne trenere te borce poput Roberta Soldića, Abusa Magomedodowa ili Davida Zawade itekako može dobiti.

View this post on Instagram

#shadowboxing

A post shared by Darko Stosic (@darko_stosic) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI