Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Damir “Dado” Mihajlović: “Osjećao sam se užasno, samo ludi srpski inat me natjerao u kavez” | Fight Site

(VIDEO) Damir “Dado” Mihajlović: “Osjećao sam se užasno, samo ludi srpski inat me natjerao u kavez”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 04.12.2018 15:32h Autor:

Damir Mihajlović

Borac koji je najviše digao na noge publiku u novosadskom Spensu i čija se pobjeda proslavila najglasnije, svakako je domaći dečko Damir Mihajlović. Regionalni MMA veteran slavio je trokutom pred kraj druge runde, u borbi s puno preokreta, a nakon nje je našao vremena i za izjavu našem portalu.

Damir Mihajlović vratio se u SBC kavez nakon neugodnog prošlogodišnjeg iskustva u Njemačkoj, gdje se smatrao pokradenih u borbi za titulu GMC promocije. Bio je na rubu toga da se ostavi aktivne borilačke karijere, no odlučio je nastupiti na do sada najvećem eventu promocije koju je zapravo zajedno s bratom Bojanom i svojim Family Fight Teamom pokrenuo.

Nakon borbe nam je otkrio kako je umalo došlo do toga da uopće ne nastupi, odnosno kako se osjećao jako loše te da su zapravo samo neki određeni faktori presudili po pitanju toga hoće li se zaputiti prema kavezu. Na kraju je sve ispalo onako kako je želio, a borba je ponudila sve ono što jedan MMA fan može poželjeti.

Kako se pripremio za borbu, kako ju je proživio, koliko je jak bio high kick koji ga je srušio na pod te kako je na kraju pronašao trenutak za zatvoriti trokut, kojim je protivnika prisilio na tapkanje, Dado nam je otkrio u razgovoru koji možete pogledati ispod teksta. Osim toga, tu je još i glasno razmišljanje o tome što i kako dalje u karijeri ovog iskusnog MMA borca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI