Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Cro Cop za Božić pokazao koliko je Ishii dobar u nogometu | Fight Site

(VIDEO) Cro Cop za Božić pokazao koliko je Ishii dobar u nogometu

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.12.2018 18:54h Autor:

screenshot

Vrlo veselo blagdansko razdoblje odvija se u dvorani Mirka Filipovića. Tako su on i Satoshi Ishii odlučili zaigrati nogomet, a Cro Cop je bio toliko ganut nogometni vještinama Japanca, da ih je morao podijeliti s cijelim svijetom.

Mirko je zapravo prvi video s Ishiijevim nogometnim sposobnostima objavio jučer u večernjim satima. Jednostavno nije mogao odoljeti nakon onoga što je kamera telefona uhvatila, da to ne podijeli sa svojih sto tisuća Instagram pratitelja.

“Satoshi Ishii pravi je kralj loptačkih sportova. U košarci je slab jer ju je vidio samo nekoliko puta na TV-u, ali čini se da mu je nogomet promakao i na TV-u”, dio je onoga što je Mirko napisao kod tog videa.

Kako je gornji video fanovima bio vrlo zabavan, danas poslijepodne je kao božićni poklon došao nastavak. Mirko se pohvalio kako je cijelu noć primao ponude, da bi na kraju najuvjerljiviji bio Bayern. No, svi su tražili još jedan dokaz Japančevih vještina pa se tako pojavio i ovaj video.

Pogledajte i to te se uvjerite na koji se zabavan način provode blagdani kod Cro Copa.

Naravno, odmora od treninga nema pa čak niti u ovakve vrijeme. U formi se mora ostati, to je kod Mirka životno pravilo i filozofija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI