(VIDEO) Cro Cop sa Stošićem demonstrirao vježbu koju je sam patentirao!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 19.12.2018 11:54h Autor:

Screenshot

I dok je Roy Nelson tek u ponedjeljak započeo pripreme za revanš protiv Mirka Filipovića koji slijedi u veljači, legendarni hvatski borac je već neko vrijeme u punom pogonu.

Cro Cop se spremao za eventualni nastup na RIZIN-u 14, pa je u sjajnoj formi samo nastavio u idući kamp. Nedavno mu se pridružio i srpski teškaš Darko Stošić koji otprilike u isto vrijeme također nastupa. Njega u Pragu, u drugom UFC nastupu, čeka opasni Magomed Ankalaev.

(VIDEO) Nelson objavio početak priprema za Cro Cop, već prvi dan odradio tri treninga!

“Ne znam kako bih nazvao ovu vježbu, ali je redovno radim. Nisam nikada vidio da je netko ovako radi. Ovakav sistem i ovakav redosljed sam sam patentirao. Ovo je vrhunska vježba za cijelo tijelo i za rekreativce i za profesionalne borce”, napisao je u utorak Filipović na svom službenom Istagram profilu objavivši pritom snimku treninga s Darkom Sošićem.

“Na snimci je prikazana jedna runda koja traje oko 1 minute. Ovisno o formi i potrebi radi se od 3 do 15 rundi. Runda traje minutu i nakon nje ide 1 minuta pauze. I tako, koliko tko može! Ja radim 15 rudni naravno. Što je partner viši i teži, to je i vježba teža. Darko trenutačno ima 105 kilograma. Iako mi je idealno raditi ovu vježbu i s težim partnerima, recimo između 115- i 120 kilograma”, dodao je Cro Cop i na koncu zaključio:

“Savjetujem da krenete ovu vježbu raditi sa osjetno lakšim partnerom dok se tijelo ne adaptrira na ovu vjezbu i da bi izbjegli ozljede.”

Filipović i Nelson će svoj revanš odraditi 16. veljače na Bellatoru 217. Glavni meč večeri čine Michael Page i Paul Daley, a naš Mirko će tražii osvetu za poraz iz UFC-ovog Octagona. Meč je bio dogovoren za prošlo ljeto, no teška ozljeda Filipovića i operacija koju je morao odraditi su ga prolongirali.

 

View this post on Instagram

 

neznam kako bi nazvao ovu vjezbu,ali je redovno radim.nisam nikada vidio da ju netko radi i ovaj sistem i redoslijed sam sam patentirao.vrhunska vjezba za cijelo tijelo,i za rekreativce i za profesionalne borce.na snimci je prikazana jedna runda,koja traje oko 1 minute.ovisno o formi i potrebi radi se od 3 do 15 rundi.runda traje minutu i nakon nje 1 minuta pauze.i tako..koliko tko moze.ja radim 15 rundi.naravno,sto je partner tezi i vjezba je teza.Darko ima trenutno 105 kg.iako mi je idealno ovu vjezbu raditi sa partnerom koji teži izmedju 115 i 120 kg.savjetujem da krenete ovu vjezbu raditi sa osjetno laksim partnerom dok se tijelo ne adaptrira na ovu vjezbu i da bi izbjegli ozljede!👊

A post shared by Mirko Filipović (@crocop1009) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI