(VIDEO) Cro Cop fanove ponovno zabavio Ishiijevim nogometnim vještinama

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 17.05.2019 15:03h Autor:

screenshot

Satoshi Ishii dobri je duh Cro Cop tima, a to se svako malo potvrdi raznim prigodama. Ovog puta je Mirko Filipović ponovno nagovorio Japanca na nogomet, a iz dva priložena videa možemo zaključiti kako im je bilo i više nego zabavno.

Cro Cop i ekipa odradili su rekreativni susret, gdje je Ishii ovog puta preuzeo ulogu vratara. Nakon što se zimus dokazao kao igrač, ovog puta je stavljen između vratnica. Vjerojatno velikim dijelom zbog toga što ga samo tri tjedna dijele od debi nastupa u PFL-u. Eventualna ozljeda na nogometnom terenu ne bi dobro zvučala u ovim okolnostima.

Koliko se Ishii dokazao na golu, najbolje svjedoći objava Mirka Filipovića na službenom Facebooku, uz priloženi video.

“Dragi prijatelji! Moram izraziti negodovanje radi tajnog snimanja večerašnje utakmice Cro Cop Teama! Nakon što su ove snimke procurile na internet, moj mobitel je doslovno zatrpan bezbrojnim porukama i pozivima najvećih europskih klubova radi angažiranja Satoshija. Nažalost, moram sve odbiti jer Satoshija nogometna karijera ne zanima te ove golmanske majstorije želi upražnjavati isključivo rekreativno!”, napisao je Cro Cop. O kakvim je majstorijama riječ, najbolje da pogledate sami.

No, to nije sve. Kasnije se na istom mjestu pojavio još jedan video, uz slično objašnjenje.

“Moram vas obavijestiti da sam, nakon svih poziva koje sam primio, odlučio zamoliti Satoshija da održi seminar za golmane. Satoshi je pristao, ali samo za one koji brane u prvoj ligi jer smatra da njegov stil i sitne majstorije nevidljive golom oku nižerangirani golmani neće shvatiti!”, glasilo je objašnjenje drugog dijela majstorija simpatičnog Japanca.

Dobro je opustiti se na ovakav način, no jasno je kako ovih dana počinje posljednji dio priprema, a u Cro Cop dvorani nalaze se dva borca koja 6. lipnja traže prvu PFL pobjedu. Ante Delija trebao bi otvoriti event borbom protiv Bena Edwardsa, dok Ishii za protivnika ima prošlosezonskog pobjednika, Philipea Linsa. Preostalo je ispolirati taktike i do kraja usavršiti ono što se pripremilo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI