(VIDEO) Brčić i Čelić upisali pobjede u Düsseldorfu

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 05.05.2019 17:28h Autor:

Stipe Brčić, Hesdy Gerges i Patrik Čelić

Stipe Brčić i Patrik Čelić jučer su nastupili u Düsselfdorfu na eventu promocije Elite MMA Championship. Oba člana Mangetsua upisali su pobjede prekidom u prvoj rundi. Pogledajte kako su izgledale borbe.

Priredba je organizirana u suradnji s UFD gymom Ivana Dijakovića, gdje su se ova dva borca i pripremili za nastupe. Obojica su svoj posao odradili jako dobro, a posebno impresivan bio je nokaut Stipe Brčića.

Brčić je ovim putem nastupio po prvi put nakon poraza na GMC-u i svoj posao vraćanja na pobjedničke staze odradio je impresivno. Protivnik mu je bio izvjesni Ishaq Jadesh, koji se nije dobro proveo. Brčić je krenuo agresivno i već nakon desetak sekundi je slavio nokautom. Pogledajte kako je ta borba izgledala.

Tek malo dulje vremena trebalo je Patriku Čeliću, koji je nastupio nekoliko borbi prije Brčića. U susretu debitanata suprotstavio mu se Ahmad Ghasemi. Borba je krenula izmjenama na nogama, no Čelić vrlo brzo ruši i ulazi u full mount. Nakon što je krenula serija udaraca na koji njegov protivnik nije imao odgovora, isti je odlučio verbalno predati borbu. Tako je bivši prvak Hrvatske u kickboxingu pobjedom započeo svoju MMA karijeru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI