(VIDEO) “Bosanski bombarder” demonstrirao kako naporno nabija kondiciju i najavio velike vijesti!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 17.01.2019 13:44h Autor:

Damir Hadžović

UFC borac iz Bosne i Hercegovine, koji nastupa i pod danskom zastavom, Damir Hadžović, je na svom Facebook profilu najavio velike vijesti koje uskoro stižu.

Te vijesti se mogu ticati samo njegovog idućeg meča u slavnom Octagonu. “Bosanski Bombarder” je objavio video s jednog kondicijskog treninga, a uz video je napisao:

“Nema tajni i nema skraćivanja puta. Samo težak rad!. Uskoro stižu velike vijesti!”, napisao je Hadžović.

On je u posljednjem nastupu za UFC ubilježio bitnu pobjedu protiv Nicka Hena. Bilo je to u lipnju 2018. godine na UFC Fight Night 134 priredbi, a Hadžović je u konačnici slavio podijeljenom odlukom sudaca.

Ta je pobjeda bila bitna s obzirom na to da je ovaj nokauter u dotadašnja tri natupa za elitnu promociju ubilježio pobjedu i dva poraza, pa bi i treći poraz (drugi uzastopno) bio svakako nešto što bi valjalo izbježi. No, Hadžović je uspio izvući bitno slavlje i sada u dobrom ritmu ulazi u sljedeći nastup za koji se još uvijek ne zna kada, gdje i protiv koga bi se trebao dogoditi. Ali prema njegovim riječima velike vijesti stižu vrlo brzo, pa ćemo i mi očito uskoro saznato što planira.

“Bosanski bombarder” u profi karijeri ima 12 pobjeda i 4 poraza. U UFC-u je slavio protiv Helda i Heina, a poražen je od Taisumova i Alvesa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI